Tuotteiden tilaus ja maksaminen

Tuotteet voidaan tilata verkkokaupan ostoskorin kautta tai sähköpostitse hkorpilintu@gmail.com. Verkkokaupassa voit maksaa tilauksesi verkkopankkimaksulla.


Toimitustavat ja toimitusaika

Tilaukset toimitetaan postitse kirjeenä, 3,99€ tai pakettina, 8,00€. Voit myös halutessasi noutaa tilauksen pajalta. Tuotteet pyritään laittamaan postiin n.1-3 arkipäivän kuluttua tilauksen saapumisesta. Jos toimitusaika pitenee ilmoitan siitä sähköpostitse. Tilauksia toimitetaan tällä hetkellä ainoastaan Suomeen.


Palautus

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettaessa tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Ota aina yhteyttä ennen palautusta saadaksesi tarvittavat ohjeet. Hopeasepänpaja Korpilintu ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.


Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Mikäli lähetys on vaurioitunut postituksen yhteydessä tarkista paketin kunto postin henkilökunnan läsnäollessa. Jos tuotteet ovat vaurioituneet tee postissa vahinkoilmoitus asiasta. Ota tämän jälkeen yhteyttä Hopeasepänpaja Korpilintuun puhelimen tai sähköpostin välityksellä.


Muuta

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hopeasepänpaja Korpilintu pidättää oikeudet hinnan muutoksiin. Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt henkilö.

Huom! Tuotteet valmistetaan suurimmilta osin käsityönä pienissä erissä tai yksittäin, täten jokaisen työn ominaispiirteisiin kuuluu tietty yksilöllisyys, eikä niitä siten voi lukea tuotteen virheeksi. Jos tuotteen laadussa kuitenkin ilmenee huomauttamista niin ota yhteyttä.